Shpalljet për Lokale me Qera në Gjakovë
Ipet me qera objekti afarist
Ipet me qera objekti afarist
$5500Lokale me QeraGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet objekti me qera 1500 m2 dhe 23 ari shfrytezim per parking. Objekti gjendet ne hyrje te Gjakoves ( 3...