Shpalljet për Shtëpi në Shitje në Gjakovë
4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.
4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.
$120.000Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.
4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.
4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.
$120.000Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.4 dhoma 2 banjo podrum sallon kuzhin oborr taras ballkona 2.nxemje qendrore
Shtepia ne Qender te Gjakoves
Shtepia ne Qender te Gjakoves
Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia me siperfaqe 200m2, me truall prej 3.5 ari, e cila gjindet perballe gjykates komunale-Gjakove.
shtepi e re ne bllokun e ri ne gjakove 400 m2
Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shtepi e re ne qender te bllokut t e ri ne gjakove e ndertuar ne vitin 2011, ka tri kate plus podrumin ,...
Shtepi ne shithe
Shtepi ne shithe
$1Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Selling a house in Djakovica, HOUSE IS ON TREANZIT ROAD, HOUSE HAS TWO TWO HOUSING UNITS TOTAL 500 M2 IN...
SHITET SHTEPIA E SAPONDERTUAR NE GJAKOVE BLLOK TE RI
SHITET SHTEPIA E SAPONDERTUAR NE GJAKOVE BLLOK TE RI
Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Shtepia e cila gjindet ne Gjakove ne lagjen blloku i ri me ne siperfaqe prej 3.21 ari, saktesisht...
Shitet shtepia, siperfaqja me gjithe oborr eshte 2.75 ari. Gjakove, qarshia e vogel, rr.Skenderbeu, nr. 9. Kontakt: 044 190 894
Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia, siperfaqja me gjithe oborr eshte 2.75 ari. Gjakove, qarshia e vogel, rr.Skenderbeu, nr. 9....
shitet shtepia ne Gjakove,me siperfaqe 2.5 arri
Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shtepia gjindet afer fakultetit te edukimit ne Gjakove.eshte e pershtateshme per banim .ka 2...
shitet shtepia 2 kate +podrum
$75000Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet shtepia ne qender te qytetit , pas stacionit te autobusave , shtepia eshte e re prone e shqiptarit ,...
SHES SHTEPIN
SHES SHTEPIN
$35000Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes dhe e ndrroi shtepin me ndonji banes me kompensim me marraveshje gjendet -GJAKOVE-PISKOT TE TEKSTILLI...
shesh shtepin
shesh shtepin
$35000Shtëpi në ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes dhe e ndrroi shtepin me ndonji banes me kompensim me marraveshje gjendet -GJAKOVE-PISKOT TE TEKSTILLI...