Shpalljet për Troje në Gjakovë
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$600000000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Shes troje
Shes troje
$000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesë tokën 4-5 km larg prej Gjakovës, ndermjet fshatrave Lugbunar dhe Bec. Toka del ne asfallt, ne...
shes troje ne Gjakovë
shes troje ne Gjakovë
$00000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesë troje ndermjet fshatrave Lugbunar dhe Bec, komuna e Gjakovës, prej qutetit larg 4-5 km, siperfaqe 5...
shes troje
$000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje siperfaqe 5,75 hektar, cila gjindet ndermjet fshatrave Lugbunar edhe Bec, komuna e Gjakoves, 4-5...
shitet 5 ari truall ne lugbunar
$00000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 ari truall ne lugbunar te gjakoves.Trualli eshte mbrapa restaurantit aviana .Ka shkollen fillore...
shes 5 ari truall ne lugbunar te gjakoves
$00000TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 ari truall ne lugbunar te gjakoves . Trualli eshte afer shkolles fillore dhe mbrapa restaurantit...
Shes Truall
TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truall ,12 ari siperfaqe ne afersi te Aeroportit Italian ne Gjakov saktesisht ne lugbunari me largesi...
Shes truall tek kodra e deshmoreve- Gjilan
$35TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli tek “kodra e Deshmoreve” ne Gjilan, ne afersi te rruges qarkore..
shes
TrojeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Token ne Gjakovë,Në Qabrat ne skaj te rruges 11 ari cmimi i volitshem te interesuarit te na...