Shpalljet për Kurse & Mësime në Gjakovë
Kurse per lendet: matematike dhe fizike, per shkolla fillore dhe te mesme
Kurse & MësimeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbajme kurse per lenden e matematikes dhe fizikes, per shkolla fillore dhe te mesme, kurset mund te jene...