Shpalljet për Industri & Makineri në Gjakovë
Meshalic
$100Industri & MakineriGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet meshalica.Punon në rregull Çmimi i volitshem Viber +37744959933
kerkoj makine per prodhim te qeseve te zeza
Industri & MakineriGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kapaciteti i prodhimit ne ore
Ntsh Berisha ofron .: Plastifikimin e metalit , rrethoja te oborreve, gilindera te shkallve
Ntsh Berisha ofron .: Plastifikimin e metalit , rrethoja te oborreve, gilindera te shkallve
Industri & MakineriGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ntsh Berishaofron. Plastifikimin e metalit, rrethoja te oborreve,gilindera te shkallve dhe te ballkonave ....