Shpalljet për Instrumente Muzikore në Gjakovë
Zerim dhe Paisje Muzikore per DJ dhe Muzikanta eRe
$7200Instrumente MuzikoreGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Paisje Muzikore per DJ dhe Muzikanta Komplet: 2 Basa (Basbina) + 6 Satelita + Mixet Dynacord1 PowerMate1000...