Shpalljet për Tjetër në Gjakovë
SHES TENDA
SHES TENDA
$1000TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tendë profesionale e re e pa perdorur per ahengje apo qfardo lloji kualiteti shum profesional dhe i...
Punime dore nga druri me porosi…
Punime dore nga druri me porosi…
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punime nga druri simbas porosis…
shes pasije stomatologjike
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES 2 KARRIKA STOMATOLOGJIKE DHE 1 RENTGEN ORTOPAM TE FIRMES SIEMENS,TE PERDORURA 1 MUAJ NE GJERMANI,NE...