Shpalljet për Vende Pune në Gjakovë
a keni nevojë për një kredi urgjente parash ? mos hezito. më kontakto direkt me email. : raimobruno00@gmail.com
a keni nevojë për një kredi urgjente parash ? mos hezito. më kontakto direkt me email. : [email protected]
$800000000Administratë & FinancaGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Keni nevojë për një hua të shpejtë të parave? Nëse për një situatë emergjente (shpenzimet...
Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit në Kanada
Oferta e kreditimit të parave ndërmjet individit në Kanada
$1000Administratë & FinancaGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni për t’ju ndihmuar të kapërceni shqetësimet tuaja të ndryshme financiare dhe të...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
$1000Administratë & FinancaGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Ju po kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një...
LIBREX
$350Marketing & ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania Zviceriane *LIBREX* shpall konkurs për 30 agjente tregrëtare|( FEMRA) Kushtet per aplikim janë...
Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%
Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.DITË INFORMUESE PËR STUDIME BACHELOR ◘ 27 Korrik 2017, Ora 16:00 Kolegji Universum – Gjakovë...
Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017
Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017 Akademia e Karrierës e...
Pune nga Shtepia
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje kush eshte i interesuar te punoje nga shtepija nje oferte e re, perdorim i lehte nese e perdor...
ketkoj pun menagjim i pemve dhe perimeve
ketkoj pun menagjim i pemve dhe perimeve
Vende PuneGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shits ne gjdo dyqan apo qendet tregtare
fondet e shërbimit
fondet e shërbimit
$45000TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne ofrojmë një gamë të plotë të investimeve . Ne fokus në ato që janë të bazuara në vlerën...
kerkojm dy punotere per te shitur mall gjerman
Vende PuneGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.puntoret duhen te jen te moshes (22 deri ne 30 vjeqare )
CallCenter BD Verbindung
Vende PuneGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.CallCenter BD Verbindung ua mmundeson punsim ne shtepit tuaja Kushtet: Njohja e gjuhes gjermane rrjedhshum...