Shpalljet për Kompjuterë në Gjilan
PC  2.8 si dhe  3.0
PC 2.8 si dhe 3.0
$70KompjuterëGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shese pc me performaca 2.8 dhe 3.0 hdd 80 giga ram 512 si dhe monitor 15″ 17″ 19″ me...
Lojra te sapoardhur nga anglia>>XbOx > playstation >>psp>>gameboy etj
Lojra te sapoardhur nga anglia>>XbOx > playstation >>psp>>gameboy etj
$50KompjuterëGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Lojra te ndryshme te sapoardhur nga jasht XBOX,PlayStation Përshkrim i sendit: Risi Risi …Kemi 6...