Shpalljet për Tjetër në Gjilan
***** Phoenix Connections *****
***** Phoenix Connections *****
TjetërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** Phoenix Connections ***** Tani edhe në rrethin tuaj Kompania Phoenix Connections ka startuar...
Ndrmjetsojme mes shitesit dhe bleresit per te gjitha mallrat nga Turqia
$50TjetërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej ndremjetesimin mes shitesit dhe bleresit per te gjitha mallerat nga Turqia. shkruaj ate qe te nevoitet...