Shpalljet për Banesa me Qera në Gjilan
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Leshohet banesa me qera ne Dardani afer Bill Klintonit
Leshohet banesa me qera ne Dardani afer Bill Klintonit
$240Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet banesa.me qera t3 lagja dardania. Banesa gjendet ne katin e peste dhe ka gjitha elementet e...
kerkoj banes
Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banes ne gjilan me qira te jet e mobiluar dhe te jet aftgjate.
LESHOJ BANES GARISONJERE NE ULPIAN
$190Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ BANES GARISONJERE NE ULPIAN ME QIRA NE ULPIAN E MOBILUAR NE TERSI DHE KA TRE SHTRET ,BANJO ,DHOME...
Kërkoj banes me qera
Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkoj banes me qera 2 dhomshe ne qender te qytetit per mujin ngusht.
Banesa me qera per pushues ne plazh Durres
Banesa me qera per pushues ne plazh Durres
Banesa me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa me 1 dhome dhe 2 dhoma me qera per pushues ne plazh-Durres. Banesat jane komplet me banjo,kend me...