Shpalljet për Lokale me Qera në Gjilan
lokal me qera ne GJilan
lokal me qera ne GJilan
$110Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet lokali me qira ne rrugen Xhevat Ajvazi (ish Bojanina) #25. Lokali posedon; dysheme Granidi, ndriqim te...
IPET ME QERA PERDHESA 300m2
IPET ME QERA PERDHESA 300m2
$500Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.IPET PËRDHESA ME QERA AFER ELEKTRO INN HYRJE DHE PARKING TË VEÇANTË LOKAL I RI MUND TË PËRDORET...
Lokal afarist me qera 90m2, pamje nga rruga kryesore
Lokal afarist me qera 90m2, pamje nga rruga kryesore
Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokal afarist me qera 90m2, pamje nga rruga kryesore Adresa: Rruga e Bujanovcit E gatshme per afarizem...
Lokal afarist me qera 50m2, pamje nga rruga kryesore
Lokal afarist me qera 50m2, pamje nga rruga kryesore
Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokal afarist me qera 50m2, pamje nga rruga kryesore Adresa: Rruga e Bujanovcit E gatshme per afarizem...
Kërkoj lokal me qera
Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkoj lokal me qera ne Gjilan me sipërfaqe jo më të vogël se 45 metra katror…numri i kontaktit...