Shpalljet për Troje në Gjilan
Shitet Trualli Oborri ne qender te Zhegres
Shitet Trualli Oborri ne qender te Zhegres
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli, ne qender te Zhegres , per skaj rruges kryesore (rruges Agim Ramadani). Trualli eshte me...
Shiten Trojet/Parcela Rr. Gjilan- Prishtine(afer udhe kryqit te rruges qarkore) 30ari – mund te ndahen
Shiten Trojet/Parcela Rr. Gjilan- Prishtine(afer udhe kryqit te rruges qarkore) 30ari – mund te ndahen
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten Trojet/Parcela Rr. Gjilan- Prishtine(afer udhekryqit te rruges qarkore) 30ari – mund te ndahen...
Trualli-Oborri ne qender te Zhegres
Trualli-Oborri ne qender te Zhegres
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli, ne qender te Zhegres , per skaj rruges kryesore Gjilan-Kumanove (rruges Agim...
Shitet trualli perballe Etc,Interex dhe Viva Fresh ne Gjilan
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli perballe qendrave tregtare (Etc,Interex,Viva Fresh Store) ne Kamnik,rruga Dalip Dalipi lagja...
Shes troje ne lagjen “Arberia” ne Gjilan
Shes troje ne lagjen “Arberia” ne Gjilan
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje ne lagjen Arberia ne Gjilan. Trojet gjendet pas ambulances,perballe gjamise,ka afer qendrat...
Trualli/Oborri ne qender te Zhegres
Trualli/Oborri ne qender te Zhegres
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli, ne qender te Zhegres , per skaj rruges kryesore Gjilan-Kumanove (rruges Agim...
5 ARI TRUALL
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet 5 ari truall ne kufcen e ulte ne gjilan , trualli gjindet perskaj rruges se asfaltuar e pershtatme...
Parcele u selu Paralovo
Parcele u selu Paralovo
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodajem plac u selu Paralovo, pogodan za ugostiteljske objekte, trgovinu,i drugo. Plac je dužim delom...
Shitet Trualli
Shitet Trualli
$16000TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prona gjendet ne periferi te qytetti 2.5km nga stacioni i autobusi dhe spitali regjional. Posedon rrjetin e...
shes truallin 6 ari
$10000TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin ne Koznice komuna e Artanes .Ka 6 ari eshte nje vend shum i bukur per ndertim te shtepise apo...
SHes 22ari ne Gjilan
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 22ari truall ne Livoq te Ulte komuna Gjilan ka 15minuta nga qendra e Gjilanit eshte edhe toke e mire...
Troje Mbrapa Tregut Te Gjelbert
TrojeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli prej 3-6arri,trualli asht i ndam ne parcela osht mbrapa tregut te gjelbert ne Gjilan,vend...