Shpalljet për Persona në Gjilan
seksss
Kërkoj FemërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nje djal nga gjilani jetoj ne geneve kerkoj nje femer vetem per sexx mé pages lajmronu ne...
bajrami
$20Kërkoj MashkullGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj masazhere me pages sipas marveshjes jam 28 vjeq
Jam ne pushime ne KS kerkoj nje femer per sex . Gra, vejushka.femra ,,lajmmmmm
Kërkoj FemërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam nje mashkull 45 vjeq jetoj dhe punoj ne zvicer por si zakonisht veres vi ne pushime ne kosov pi...
Kerkoj nje femer ose grua te martuar per lidhje intime sex …secret. 100 %
Kërkoj FemërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje une ce shkruaj jam Nje mashkull i martuar 42 vjec jetoj ne zvicer ,do kisha deshire te...
Kerkoj nje femer
PersonaGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam nje djale shume atraktiv dhe kerkoj nje femer se pari per momente romantike e me pas nuk i dihet