Shpalljet për Përkthime në Gjilan
ndermjetsime bisnisore ne turqi prkthime dhe shoqerime
$5PërkthimeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.beje ndermjetsimin gjegjesisht perkthimin dhe shoqerimin e bisniseve kosove, maqedoni, turqi dhe anasjelltas