Shpalljet për Industri & Makineri në Gjilan
Kaldaja per nxeme te ambijenteve industiale me avull
Kaldaja per nxeme te ambijenteve industiale me avull
$10000Industri & MakineriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kaldaja per nxemje te hapsirave te mdhaja dhe industriale me avull. kaldajat jane me qymyr, pelet, gaz dhe...
SHporete per nxemje qendrore per hapsira te larta
SHporete per nxemje qendrore per hapsira te larta
Industri & MakineriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.prodhim nga turqia garanci ne cilesi. perfaqesues pe Kosove, Serbi, Maqedoni, Shqiperi, dhe Bosnje Ibrahim...
Urgjent Shpojes 26 burgija
Urgjent Shpojes 26 burgija
$1100Industri & MakineriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shpojesa Gannomat 26 burhija pernjher sistem 32mm dmth bene shpuarjen per gjdo lloje te...
Shes FotoKopijen Dhe Maqinen e Kafes
Industri & MakineriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes FotoKopjen dhe Maqinen e Kafes Per Pjekjen e kafes ne gjendje te rregull nr tele: 045-370-383