Shpalljet për Mobileri në Gjilan
Mobileria Interior Quality (Kuzhina Dhoma gjumi Para Dhoma)
MobileriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Juve ju nevojitet najsen per Shtepin tuaj si pershembull nje Kuzhin apo nje Dhom Dite ose nje Para dhom apo...
Mobilje vetem me pororsi
Mobilje vetem me pororsi
MobileriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhojm mobilje te ndyshme :Kuzhina,dhoma te fjetjes,komodina ,paradhoma,komodina per kepuc,tavolina...
Shes 2 kauq tavoline dhe rregall
Shes 2 kauq tavoline dhe rregall
MobileriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jane te ruajtur , Rregalli eshte nga druri , kurse kauqat jane prodhim i SIMPO-s , jane mjafte te gjere per...