Shpalljet për Vende Pune në Gjilan
ofrojnë hua ndërmjet individit serioz dhe të shpejtë
ofrojnë hua ndërmjet individit serioz dhe të shpejtë
$1000Administratë & FinancaGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni zonjën dhe z. Unë jam i gatshëm t’ju jap një hua midis 2000 € dhe 900,000 €...
Oferta e kredisë midis individëve të rënduar në 3% në vit
Oferta e kredisë midis individëve të rënduar në 3% në vit
$1000Administratë & FinancaGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju keni nevojë për kredi me para midis individëve për t’u marrë me vështirësitë financiare...
Oferta e kredisë midis individit
Oferta e kredisë midis individit
$1000Administratë & FinancaGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Unë jam një operator ekonomik i kombësisë BELGJIKE. Unë jam aksionar në institucionet...
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
$6Inxhinieri & NdërtimtariGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K Super oferta super qmime per gjith klientit Per vitin 2019, marrim...
Call Agent ne Gjilan
Call Agent ne Gjilan
$500Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Deutsches Projekt Vertrag nach Kosovarischen Gesetz Fixlohn 500 Euro Provision auf Verkauf Transparenz...
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
$4800Shofer & SigurimGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.  Ne jemi një familje e bukur që aktualisht kërkon shërbimet e shërbëtorëve të shtëpisë në...
Konkurs Pune
Konkurs Pune
$500TjetërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fix Call me Eismann Projekt Keni njohuri të gjuhës Gjermane, atëherë bashkangjitu në ekipën tonë....
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** StarCall Int. – Job Angebot ***** Wir sind auf der suche nach zielstrebige und motivierte...
– PHOENIX CONNECTIONS –
– PHOENIX CONNECTIONS –
TjetërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– PHOENIX CONNECTIONS – VoIP Communications Tele Communications PC Service Developing Ist jetzt...
WEB Developer
WEB Developer
Programim & DizajnGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershkrimi i punes Vend i lirë pune për: • WEB Developer Detyrat • Mirëmbajtja e kodit të backend...
Call Agenten gesucht
Call Agenten gesucht
$400Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir sind auf der suche nach Unterstützung im Innendienst für ein Inbound und Outbound Projekt. Vollzeit...
StarCall Int. sucht CallAgent/e
StarCall Int. sucht CallAgent/e
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.StarCall Int. – Job Angebot Wir sind auf der suche nach zielstrebige und motivierte Mitarbeiter zur...
IOS Developer
IOS Developer
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi i punës • Itrendin është duke kërkuar punëtor në pozitën e IOS developer. Ne kërkojm...
Promotere
Promotere
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrim i punës • Itrendin është rrjet social I cili do të lansohet me 05.06.2016 dhe promovimi do...
Call Agent
Call Agent
$350Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir sind auf der suche nach Unterstützung im Innendienst für ein Inbound Projekt. Vollzeit und Teilzeit...
Call Agent Shqip/Deutsch  60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
Call Agent Shqip/Deutsch 60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
$60Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.STOP! STOP! STOP! NDALO! premtimet e thata me paga fikse, Provizione të vogla dhe jo Serioze! NDALO!...
Lavoro da casa: rete di blog cerca collaboratori / PUNE NGA SHTEPIA
Lavoro da casa: rete di blog cerca collaboratori / PUNE NGA SHTEPIA
$1TjetërGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Rete di blog già avviata dal 2009, con un buon numero di visite mensili, cerca collaboratori retribuiti...
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mundësi e lehtë aplikimi për punësim, tani mund të aplikoni edhe nga shtëpia për mes portalit tonë...
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS Mundësi e lehtë aplikimi për punësim, tani mund të aplikoni...
Konkurs per pune
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtepia e Mobileve MobiCasa-Gjilan, kerkon 1 punetor me experience pune te gjith kandidatet e interesuar te...