Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari në Gjilan
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
$6Inxhinieri & NdërtimtariGjilan
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K Super oferta super qmime per gjith klientit Per vitin 2019, marrim edhe kompenzime. BEJM SUVATIMIN : T,brenshme dhe t,jashtme 1 MALLTER me maqin 2 LEPAK ,...