Shpalljet për Marketing & Shitje në Gjilan
Call Agent ne Gjilan
Call Agent ne Gjilan
$500Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Deutsches Projekt Vertrag nach Kosovarischen Gesetz Fixlohn 500 Euro Provision auf Verkauf Transparenz...
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** StarCall Int. – Job Angebot ***** Wir sind auf der suche nach zielstrebige und motivierte...
Call Agent Shqip/Deutsch  60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
Call Agent Shqip/Deutsch 60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
$60Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.STOP! STOP! STOP! NDALO! premtimet e thata me paga fikse, Provizione të vogla dhe jo Serioze! NDALO!...
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.GDD ImpEX kërkon Agjent-e Tregtar. Kush jemi ne? Ne jemi Zyrë ndërlidhëse per afarizmin e tregjeve...