Shpalljet për Shofer & Sigurim në Gjilan
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
$4800Shofer & SigurimGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.  Ne jemi një familje e bukur që aktualisht kërkon shërbimet e shërbëtorëve të shtëpisë në...