Shpalljet për Shërbime Profesionale në Kastriot
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000TjetërKastriot
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Dyer per garazha
Dyer per garazha
TjetërKastriot
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.AUTOMATIC DOORS Bënë shitjen, montimin dhe servisimin për DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA. DYER AUTOMATIKE...
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Shërbime ProfesionaleKastriot
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë si në Prishtinë,Fushë Kosovë, Obiliq,...