Shpalljet për Elektronikë në Klinë
Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR
Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR
$350CelularëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR Ne jemi shitës të...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000KompjuterëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Nvidia Geforce 9800 GT 512MB
Nvidia Geforce 9800 GT 512MB
$80ElektronikëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nvidia Geforce 9800 GT 512MB e importuar nga gjermonia
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE KOSOVE DHE NE ITALI KRYEN KETO PUN NDERTIMTARIJE BEJM RREGULLIMIN E...
moter paronashi
TjetërKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam moter patronazh SYZANA DELIJAJ KEKOJ PUN SI MOTER PATRONAZHI KLIN OSE PEJ JAM ME LIQES EKAM TE KRYER...
Shes Kompjuter Fujitsu Siemens
$130KompjuterëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Kompjuter Fujitsu Siemens Intel Celeron 2.66 GHz 80 GB HDD CD-RW 1 GB RAM 128 MB Grafik (nVidia...
Shes Pentium 4
$60KompjuterëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Pentium 4 , 1.8Procesori,256Mb Ram,40Gb Hdd ,Monitor,Tastatur. 60Euro copa Sasia 40 copa