Shpalljet për Tjetër në Klinë
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE KOSOVE DHE NE ITALI KRYEN KETO PUN NDERTIMTARIJE BEJM RREGULLIMIN E...
moter paronashi
TjetërKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam moter patronazh SYZANA DELIJAJ KEKOJ PUN SI MOTER PATRONAZHI KLIN OSE PEJ JAM ME LIQES EKAM TE KRYER...