Shpalljet për Patundshmëri në Klinë
Kerkojme Disa Apartamente Me Qera Ne Vlore
Kerkojme Disa Apartamente Me Qera Ne Vlore
Shtëpi me QeraKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Njoftime! Njoftojme se Colombo Albania Agency me zgjerimin e aktivitetit kerkojme 10 Garsoniere 7...
Shitet toka ne Magjistralen Prishtine – Peje ne Kijeve
Shitet toka ne Magjistralen Prishtine – Peje ne Kijeve
$1500TrojeKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine –...
Shtepi 200
Shtepi 200
Shtëpi në ShitjeKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtepi në Klinë, Rr: Elena Gjika pa nr shtepia ka 200m2 Ka 5 ari e me shume trull, oborri është i...
Objekt
Objekt
$5PatundshmëriKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes objektin 250m2 me leje ndertimi,uj,rryme dhe kanalizim.Objekti gjindet 100m larg rruges kryesore...
Shes banese 70m2, ne Kline
Banesa në ShitjeKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Banesen dydhomeshe 70 m2 ne Kline
kline
PatundshmëriKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Traull 12 ari ne Qender kline 049499278
APLIKO PËR MIGRIM NE KANADA
APLIKO PËR MIGRIM NE KANADA
$569Banesa me QeraKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjencioni AIRDRINIA që gjendet në fshatin Xërxë në magjistralen Prizren-Gjakovë, si gjithnjë edhe...