Shpalljet për Shes/Blej në Klinë
Makin per larjen e xhamave
Makin per larjen e xhamave
Industri & MakineriKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes makin per larjen e xhamave ne gjendje te rregullt dhe me nje qmim shum te volitshem.
Rraketaq – Futboll Dore
Rraketaq – Futboll Dore
$319Gjëra SportiveKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesh rrakitaqin FAB italian në gjendje te rregullt
Skuter Mondial.
Shes/BlejKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blej Skuter Mondial Viti prdh. mundesisht 2008, ne gjendje te rregullt teknike