Shpalljet për Industri & Makineri në Klinë
Makin per larjen e xhamave
Makin per larjen e xhamave
Industri & MakineriKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes makin per larjen e xhamave ne gjendje te rregullt dhe me nje qmim shum te volitshem.