Shpalljet për Banesa në Shitje në Lipjan
Shes Banesen ne Magure
Banesa në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Banesen ne Magure banesa esht afer Shkolles Fillore banesa ka edhe Bunarin Çmimi me marrveshjje veq...
110 qm Banesa ne Lipjan
110 qm Banesa ne Lipjan
$65000Banesa në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ne Lipjan rruga Gjergj Fishta eshte Bllok Banese te cilin mund vetem ne vendet e jashtme te gjeni...
SHITET BANESN E LIPJAN 88m2
SHITET BANESN E LIPJAN 88m2
$36250Banesa në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet banes ne Lipjan.Banesa ka 3dhoma 88m2 ngrohje Qendrore me rrym dhe dru,eshte ndeitrm i ri.