Shpalljet për Shtëpi me Qera në Lipjan
kerkoj shtepi me qira
Shtëpi me QeraLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj shtepi me qira ne lipjan shteai pduhet te jet me 2 dhoma kuzhin banjo dhe e bomiluar.tta qe kan mund...
kerkoj shtepi me qira
Shtëpi me QeraLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj shtepi me qira ne lipjan shteai pduhet te jet me 2 dhoma kuzhin banjo dhe e bomiluar.tta qe kan mund...