Shpalljet për Shtëpi në Shitje në Lipjan
Shes shtepi 120m katror, 4 dhoma me banjo dhe nxemje qendrore
Shes shtepi 120m katror, 4 dhoma me banjo dhe nxemje qendrore
Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet urgjent shtepia 120m2 me 15 ari oborr ne fshatin Medvec shume afer aeroportit. Ka shup dhe shtall si...
Prodajem kucu u Lipljanu
$130000Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuca je stara sa skinutim krovom na placu od 14,5ari u Lipljanu, ulica pored pruge, rampe kod stadiona....
Prodajem kucu u Lipljanu
Prodajem kucu u Lipljanu
$125000Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuca je na placu od 8 ari.Nalazi se na 20metara od Dzamije, plac je pored samog puta. Placen je porez,...
Shtëpi për shitje në Staro Gacko
Shtëpi për shitje në Staro Gacko
$75000Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Shitja e një shtëpi me një oborr, kullotave, pemishte Staro Gacko, rreth Lipjan. Një shtëpi me një...
Toke ne shitje ne Lipjan
Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Toke ne shitje ne Lipjan, numri i parcelës1157-0. . Hapni rrugën ka 58,58 ari, në Pasinke, në...
Toke ne shitje ne Lipjan
Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Toke ne shitje ne Lipjan, numri i parcelës 809. Hapni rrugën ka 89,39 ari, në Slivac në varrezat. Unë...
Shtëpi në shitje në Lipljan
$65000Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpi në shitje në Lipljan, toka ka 10 ari anë e rrugës Prishtinë-Lipjani, lohxa ere. Shtëpia ka...
Shtëpi në shitje në Lipljan
$75000Shtëpi në ShitjeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Shtëpi në shitje në Lipljan, toka ka 10 ari anë e rrugës Prishtinë-Lipjani, lohxa ere. Shtëpia ka...