Shpalljet për Troje në Lipjan
Shitet toka te ura e Lipjanit
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka te ura hyrese e Lipjanit,dokumentacioni i rregullte,qmimi 2700 euro jane 60 ari,ka dalje ne...
Shes toke
$0000TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 60 ari ne hyrje te Lipjanit,dokumentacioni i rregullt,27metra dalje ne rrygen kryesore.
Toke ne shitje ne Lipjan
$700000TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hapni rrugën ka 58,58 ari, në Pasinke, në mbeturina, rruga është e rrethuar në tre anët. . Unë kam...
Shes troje 34ara ne rrugen Lepi-Peovc, Gracanice
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje 34ara ne rrugen Lepi-Peovc, Gracanice
Shes toke
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes token ne Siroko polje, Suhadoll, jan 2 ha tok. Qmimi eshte 600 euro ari.. ju lutemi me shum...
Prodajem zemljiste površine 5 ha u Suvom Dolu kod Lipljana
Prodajem zemljiste površine 5 ha u Suvom Dolu kod Lipljana
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodajem zemljiste površine 5 ha u Suvom Dolu kod Lipljana i šumu površine 1,5 ha u Lipovici,Veliko...
Shitet toka punuese ne Akllap
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 38.5 ha ne mes te fshatit Akllap dhe Janjeves toke e cilesise se larte, mumd te shfrytezohet per...
Shitet pllaci ne Llugagji
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet pllaci i pershtatshem per veprimtari afariste me sip. 24 ari ne magjistralen Prishtine – Shkup, ne...
Shitet trualli ne Lipjan
$0000000TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari tokë në Lipjan , Trualli ka rrugë të asfaltuar me trotuar , Rrymë , Ujë dhe kanalizim !...