Shpalljet për Shes/Blej në Lipjan
Shes san, ne duj prese.
Shes/BlejLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1500 duj te sanes si dhe bej transportin me kamion, momentan posedoj edhe rreth 1500 duj te preses,...