Shpalljet për Shtëpi në Shitje në Malishevë
shes shtepi urgjentisht –> kijevë
Shtëpi në ShitjeMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes shtepi ne fshatin kijev komuna malishev shtepia ka 2 dhoma salloni kuzhina banjo dhe ballkoni ka oborr...
shes shtepi urgjentisht –> kijevë.
Shtëpi në ShitjeMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes shtepi ne fshatin kijev komuna malishev shtepia ka 2 dhoma salloni kuzhina banjo dhe ballkoni ka oborr...
shes shtepin urgjentisht -malishev-kijevë
Shtëpi në ShitjeMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes shtepi ne fshatin kijev komuna malishev shtepia ka 2 dhoma salloni kuzhina banjo dhe ballkoni ka oborr...
SHES SHTEPI 100m2  2 dhomshe  salloni+kuzhina  banjo  ballkoni oborri dhe bahqe
SHES SHTEPI 100m2 2 dhomshe salloni+kuzhina banjo ballkoni oborri dhe bahqe
Shtëpi në ShitjeMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes shtepi ne fshatin kijev komuna malishev shtepia ka 2 dhoma salloni kuzhina banjo dhe ballkoni ka oborr...