Shpalljet për Motoçikleta në Mitrovicë
Shes Grand Skuter Mondial 150 kubik shum i mir
Shes Grand Skuter Mondial 150 kubik shum i mir
$650MotoçikletaMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes grand skuter mondial shum i mir ekam vozit 2 vera osht si iri shum ekam rujt me to vin dhe 2 kaciga...