Shpalljet për Elektronikë në Mitrovicë
AlbTop.com IPTV Shqip | 300+ CH| Pa nderprerje
AlbTop.com IPTV Shqip | 300+ CH| Pa nderprerje
$7.5TelevizorëMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.AlbTop ofron sherbimin IPTV me te lire per Shqiptaret. Vetem €7,50 ne muaj dhe ju mund te perfitoni 90+...
Projektor ‘Optoma’
Projektor ‘Optoma’
$230TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet projektori ‘Optoma’, ky projektor funksion per telefona, kompjuter si dhe...
tjeter kurs
$120TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shpalli kurs per gjuhen gjermane permes skype me qmin te volitshum 120 euro ne muj qdo dit ka 3 or nese...
Nokia 1100 Rh16 Qmimi 19.999
$19999CelularëMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Nokia 1100 Rh 16 Made in Germany kam ndegjuar se po shiten shum shtrejt dhe i kam gjetur eehe pse nuk...
Nokia rh-16 Rh-17
Nokia rh-16 Rh-17
$00000CelularëMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kush eshte i interesum le te me kontakton [email protected]
Nokia E71
Nokia E71
$220CelularëMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes NOKIA E 71, i perdorun nje muaj i ruajtur ne gjendje krejt te rregullt.
RISI RISI MEGA AKCION ZBRITJE DERI 50% SHES TELEFONIN TE MARKES NOKIA I PAPERDORUR NE PAKET I RI KODIN JA KUM HEQ
RISI RISI MEGA AKCION ZBRITJE DERI 50% SHES TELEFONIN TE MARKES NOKIA I PAPERDORUR NE PAKET I RI KODIN JA KUM HEQ
$27CelularëMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KODIN JA KUM HEQ NOKIS I LEXON KARTAT E KOSOVES RISI RISI MEGA AKCION ZBRITJE 50% SHES NOKIA 1661 TE RI NE...