Shpalljet për Tjetër në Mitrovicë
Projektor ‘Optoma’
Projektor ‘Optoma’
$230TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet projektori ‘Optoma’, ky projektor funksion per telefona, kompjuter si dhe...
tjeter kurs
$120TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shpalli kurs per gjuhen gjermane permes skype me qmin te volitshum 120 euro ne muj qdo dit ka 3 or nese...