Shpalljet për Banesa me Qera në Mitrovicë

kerkoj banese me qira

Banesa me QeraMitrovicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banese me qira ne Mitrovice . 049 288 638 044 284 932

ME QERA

Banesa me QeraMitrovicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jepet banesa me qera ne mitrovic ne lagjen bajr eshte ambijent i qete dhe i rahatshem dhe...

me qera

Banesa me QeraMitrovicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.japi banesen me qera ne mitrovic eshte ambijent i qete dhe i rahatshem te interesuarit mund...

ME QERA

Banesa me QeraMitrovicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Japi banesen me qira eshte ambijent i qete dhe i rahatshem eshte ne lagjen bajr ne mitrovic...

kerkoj pune

Banesa me QeraMitrovicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj urgjent pune ne Mitrovice ose Prishtine.Kerkoj pune...