Shpalljet për Lokale me Qera në Mitrovicë
Lokal me qira
Lokal me qira
$150Lokale me QeraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Në Mitrovicë , në qendër të qytetit afër shtëpisë së mallrave”Lux” dhe shtëpisë së...