Shpalljet për Shtëpi me Qera në Mitrovicë
Merrni një hua sa më shpejtë që të jetë e mundur
Merrni një hua sa më shpejtë që të jetë e mundur
$02Shtëpi me QeraMitrovicë
Nderuar Sir Madam / Oferta e kredisë afatshkurtër, afatmesëm dhe afatgjatë me një interes prej 3%. Kohëzgjatja e përdorimit është nga 1 deri në 20 vjet Shumat e dhëna janë gjithashtu...
Jap shtepine me qera
Shtëpi me QeraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap shtepine me qera ne Mitrovice Rr Nebih Dragaj / e mobiluar/ 5 minuta nga qendra e qytetit, ka...
Banes me qera per plazhista 120 m2 me oborre…
$450000Shtëpi me QeraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap shtepine me qera per plazhista 120 m2 me oborr perjashta me tende rushi me permbajtje, 2 dhoma gjumi,...