Shpalljet për Shërbime Profesionale në Mitrovicë
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
$1000TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju jeni duke kërkuar për financim ose për të ringjallur aktivitetet tuaja, për realizimin e një...
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
$1000Përkujdesje për FëmijëtMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne jemi duke bashkëpunuar me Bankën Ndërkombëtare Franceze Hsbc që na shërben në drejtim të rrymës...
Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë për të gjithë
Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë për të gjithë
$1000TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje A po kërkoni një hua urgjentisht? ose: – Për të ringjallur aktivitetet tuaja...
ofrojnë kredi ndërmjet individëve persona në vështirësi
ofrojnë kredi ndërmjet individëve persona në vështirësi
$1000TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Oferta e kredive midis individëve për njerëzit në vështirësi financiare dhe të aftë për të shlyer...
Huaja e menjëhershme Kreditë ndërmjet individëve
Huaja e menjëhershme Kreditë ndërmjet individëve
$1000TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju dëshironi të përfitoni nga një kredi për zbatimin e projekteve tuaja, – Ju dëshironi të...
Oferta e kredisë për pasuri të paluajtshme dhe hua personale në 48h
Oferta e kredisë për pasuri të paluajtshme dhe hua personale në 48h
$1000TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Individuale zvicerane, kanadeze, belge ose franceze Unë ju ofroj kredi nga 5.000 në 2.000.000 për këdo...
kredi më të lirë me kredi të standardizuar të biznesit
kredi më të lirë me kredi të standardizuar të biznesit
$1000Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nuk keni nevojë për një hua më herët? A doni t’i jepni fund krizës financiare të vetes tuaj?...
Oferta financiare të menjëhershme dhe të vërtetë
Oferta financiare të menjëhershme dhe të vërtetë
$10Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.përshkrim Ne ofrojmë një të holla të vërtetë për njerëzit që me sinqeritet dhe ndershmëri...
Fizioterapia
Fizioterapia
$12TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fizioterapia ne shtepine tuaj .
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
Kurse & MësimeMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse të gjuhës angleze për të gjitha moshat,profilet dhe nivelet. ✅ Kurse te rregullta ✅ Kurse...
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë si në Prishtinë,Fushë Kosovë, Obiliq,...
DYR DHE DRITARE NGA PLASTIKA E ALUMINI ME GARACJON 10 VJEQAR
DYR DHE DRITARE NGA PLASTIKA E ALUMINI ME GARACJON 10 VJEQAR
Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– MIR SE VINI TE ALBINI PLAST- Punon dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini. me material te...