Shpalljet për Përkujdesje për Fëmijët në Mitrovicë
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
$1000Përkujdesje për FëmijëtMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne jemi duke bashkëpunuar me Bankën Ndërkombëtare Franceze Hsbc që na shërben në drejtim të rrymës...