Shpalljet për Shes/Blej në Mitrovicë
Mjete te Fizioterapise
Mjete te Fizioterapise
$10Gjëra SportiveMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Krevat i fizioterapise , INFRARED llampa , TENS & EMS rryma . Paravan . Qmime me te volitshme se qdo...
Pajisje automatike Victorsson per Fermë pulash
Pajisje automatike Victorsson per Fermë pulash
$35000Industri & MakineriMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes pajisjet ( kafazat ) komplet automatike të prodhuara në fund te vitit 2007 vetëm 6 gjenerata pulash...
Pajisje automatike Kafaza Hellman per Fermë pulash
Pajisje automatike Kafaza Hellman per Fermë pulash
$33000Industri & MakineriMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes pajisjet ( kafazat ) komplet automatike të prodhuara në fund te vitit 2006 vetëm 7 gjenerata pulash...
Bakllava me porosi Embelsia Mitrovice
Bakllava me porosi Embelsia Mitrovice
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bakllava me porosi , EMBELSIA MITROVICE
Fabrika per prodhimin e thaseve te letres
Fabrika per prodhimin e thaseve te letres
$0.17TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fabrika per prodhimin e thaseve te letres Profi Pack ne Mitrovice ofron prodhimin e thaseve dhe cantave te...
elementet per banjo
$300Shes/BlejMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes elemente per banjo komplet,,kada,lavaboja,kotlic,wc shole,bojlerin,keramikt..t gjitha jan te reja te...
Jap disa Libra Falas
$00LibraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap Librin C++ ne gjuhen shqipe, dhe librin Java po ashtu ne gjuhen shqipe Falas. Per informata me te...