Shpalljet për Libra në Mitrovicë
Jap disa Libra Falas
$00LibraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap Librin C++ ne gjuhen shqipe, dhe librin Java po ashtu ne gjuhen shqipe Falas. Per informata me te...