Shpalljet për Vende Pune në Mitrovicë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
$1000Administratë & FinancaMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju jeni duke kërkuar për financim ose për të ringjallur aktivitetet tuaja, për realizimin e një...
Oferta serioze ofrojnë hua të shpejtë
Oferta serioze ofrojnë hua të shpejtë
$1000Administratë & FinancaMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e makinave, për blerjen...
Barnatorja Rita Pharm
MjekësiMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj teknike ose teknik te farmacis Kushtet : -te posedoj licenc si teknik-e te farmacis -te jet nga...
Agjent tregtare
Vende PuneMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj agjent tregtar me pervoj pune
Burek, bakllava e pete te pites me shumice
Burek, bakllava e pete te pites me shumice
$1Hotelieri & RestoranteMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi I shitur shumë lloje të kores me cilësi të lartë për pies me shumicë, të mundshme për...
Kerkoj pune urgjent
Vende PuneMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam 23 vjeqar kerkoj pune urgjent ne Mitrovice. Jam prane diplomimit ne Informatike.Por mund te punoj...
Jam absolvent i informatikes,kerkoj pune
Vende PuneMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj urgjent pune ne Mitrovice ose Prishtine,pasi qe nuk me punon askush...
Kerkoj pune
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj pune urgjentisht ne Mitrovice ose Prishtine.Flas gjuhen angleze dhe...
Kerkoj nje puntore per mirmbajtje
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje puntore per mirmbajtje te zyres, deri 35 vjeqare pagesa sipas marrveshjes
dr spec.i biokimise mjeksore
MjekësiMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj nje dr spec.te biokimise mjeksore per pune ne laborator apo vetem diplomen e tij per licencimin e...