Shpalljet për Tjetër në Mitrovicë
Kerkoj pune
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj pune urgjentisht ne Mitrovice ose Prishtine.Flas gjuhen angleze dhe...
Kerkoj nje puntore per mirmbajtje
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje puntore per mirmbajtje te zyres, deri 35 vjeqare pagesa sipas marrveshjes