Shpalljet për Elektronikë në Pejë
Pelet
Pelet
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.. Është i disponueshëm , praktik gjatë transportit ,ekologjik, ekonomik dhe i sigurtë. Peleti...
masazher–relax&tone
masazher–relax&tone
$30ElektronikëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes masazherin e ri ne gjendje te rregullt i ka te gjitha pjeset
makin per qepjen e rrobave
$50TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes singer makinen angleze e rujtur per kolekcion ashte prodhim i pare 1918
shes apo nderroj sony ericson
shes apo nderroj sony ericson
$50CelularëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet apo nderrohet sony ericson,eshte edhe me gisht dhe nuk ka asnje defekt
HTC P3600i
HTC P3600i
$200CelularëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.HTC P3600i Windows Mobile smartphone. Announced 2007, August. Features 3G, TFT resistive touchscreen, 2 MP...
Shes Kompjuter
$100KompjuterëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Pc pentium 4 me keto performanca: CPU: 2.8 GH; RAM: 1 GB; HDD: 80 GB; CD-Dvd ROM