Shpalljet për Celularë në Pejë
shes apo nderroj sony ericson
shes apo nderroj sony ericson
$50CelularëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet apo nderrohet sony ericson,eshte edhe me gisht dhe nuk ka asnje defekt
HTC P3600i
HTC P3600i
$200CelularëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.HTC P3600i Windows Mobile smartphone. Announced 2007, August. Features 3G, TFT resistive touchscreen, 2 MP...