Shpalljet për Banesa me Qera në Pejë
Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes
Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Motel-Restorant ” Melvin Palace” në Banjë të Pejës ofron dhoma me ambiente shumë të mira,...
Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes
Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes
$13Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirë se vini në Motel-Restorant ” Melvin Palace” në Banjë të Pejës Kemi dhoma me ambiente...
jap nje dhom me qera
jap nje dhom me qera
$150Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nje dhom me qera e mobiluar dhe ka banjo me hyrje te veqant qmimi 150 euro me gjitha shpenzimet gjindet...
jap nje dhom me banjo me qera
$150Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nje dhom me qera e mobiluar dhe me banjo qmimi 150 euro me gjitha shpenzimet gjindet mbrapa marketit...
Kerkoj banes me çira per 1 muaj
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam ne kerkim te nje banese me çira per 1 muaj Me kontaktini per me shum informacion Ju ffaliminderit
AGENCY HOME VIP JEP BANESEN E MOBILUR PROFEKT  NE PEJ
AGENCY HOME VIP JEP BANESEN E MOBILUR PROFEKT NE PEJ
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.AGENCY HOME VIP LESHON ME QERA BANESEN ME QERA NE QENDER PEJES PIKRISHT TE PRO CREDIT BANK APO TE STACIONI...
Jap dhom me qera
Jap dhom me qera
$150Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap nje dhome me banjo me qera dhoma eshte e mobiluar dhe me hymje te veqant qmimi 150e me gjitha...
Jepen 4 Apartementa te ri ne Ulqin-shtoj me qira
Jepen 4 Apartementa te ri ne Ulqin-shtoj me qira
$40Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje Jepen 4 Apartementa te ri ne Ulqin Shtoj me qira. Ndertimi ri vendi shume i qet ,taman per nje...
jap nje dhome me qera ne peje
jap nje dhome me qera ne peje
$150Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dhom me kuzhin dhe banjo gjindet mbrapa marketit greta-1 ne peje qmimi 150e...
jap nje dhome me qera ne peje
jap nje dhome me qera ne peje
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dhom me kuzhin dhe banjo gjindet mbrapa marketit greta-1 ne peje qmimi 1000e...
jap nje dhome me qera ne peje
jap nje dhome me qera ne peje
$130Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dhom te mobiljuar me kuzhin dhe banjo gjindemi mbrapa marketit GRETA -1 ne...
jap nje dhome me qera ne peje
jap nje dhome me qera ne peje
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dhom te mobiljuar me kuzhin dhe banjo gjindemi mbrapa marketit GRETA -1 ne...
jap dhome me qera
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera nje dh0m te m0biIjuar me banj0 dhe kuzhin jap me qera nje dh0m te m0biIjuar me kuzhin dhe banj0...
jap dhome me qera
$2000Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera nje dhom me kuzhin dhe banjo te mobiIuar me hyrje te veqant dhe ki mundesi me shti kerrin ne...
kerkoj banes me qera
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj banes me qera 2 dhomshe
jap dhome me qera
Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dh0m te m0biIuar me banj0 dhe kuzhin me hyrje te veqant ka vend edhe per vetur...
APLIKO PËR MIGRIM NE KANADA
APLIKO PËR MIGRIM NE KANADA
$235Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjencioni AIRDRINIA që gjendet në fshatin Xërxë në magjistralen Prizren-Gjakovë, si gjithnjë edhe...
Familja nga Zvicerra 4 antarshe kerkon banes /shtepi per qira
$600Banesa me QeraPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoje banes vetem per 2 jave 3 dhomeshe .gjate pushimit verore 25.07-06.08.2010 banese duhet te jete e...