Shpalljet për Dhoma për Studentë në Pejë
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%..
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%..
$60000000Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
jap nje dhome me qera
jap nje dhome me qera
$150Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera kete dhome te mobiluar dhe me banjo siq shihet ne foto gjindet te marketi Delta ne Peje qmimi...
Jap dhom me qera
Jap dhom me qera
$130Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera kete dhome te mobiluar dhe me banjo siq shifet ne foto gjindemi te shkolla xhemajl kada ne peje...
Jap dhom me qera
Jap dhom me qera
$130Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera nje dhome te mobiluar dhe me banjo qmimi 130 euro me gjitha shpenzimet gjindemi te shkolla...
jap nje dhome me qera ne peje
jap nje dhome me qera ne peje
$120Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jap me qera nje dhom te mobiljuar me kuzhin dhe banjo gjindemi mbrapa marketit GRETA -1 ne...
jap dhome me qera
$1800Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera nje dhom me kuzhin dhe banjo te mobiIuar me hyrje te veqant dhe ki mundesi me shti kerrin ne...
jap dhome me qera
$1800Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera nje dhom me kuzhin dhe banjo te mobiIuar me hyrje te veqant dhe ki mundesi me shti kerrin ne...
jap dhome me qera 3 eur0 fjetja
$3Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap dh0me me qera 3 eur0 fjetja dh0ma e m0biIjume dhe ka banj0 jemi ne peje te staci0ni i aut0busave te...
jap dhome me qera
$3Dhoma për StudentëPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap nje dh0me me qera ka edhe banj0 dhe hyrje te veqant 3 eur0 nata per pers0n me te gjitha shpenzimet vIen...