Shpalljet për Lokale në Shitje në Pejë
Shes Lokalin ose jap me qira ne Peje
Shes Lokalin ose jap me qira ne Peje
Lokale në ShitjePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Lokalin ne Qender Zejtare ,Lokali esh 3 kat dhe mundet te perdoret per shum Biznise te ndryshme...
LOKAL
$110000Lokale në ShitjePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali ka 3kate dhe terasen .dhe esht i thanun me qira